En kvart kvar

Tänkte säga att nu är det bara en kvart kvar tills säsongsplatsen öppnar, menade dock 15 dagar, och vi har hundra femtielva saker att göra innan det :puzzled: Både besiktning och service ska göras innan vagnen ska på plats och jag skulle helst vilja åka dit med vagnen redan, ja helst senast veckan innan eftersom vår plats ligger lite inklämt så blir det lite krångligare om vi kommer senare, det går men ja, lite struligare. Nåja det får hinnas med när det hinns helt enkelt.

Jag var så galet sugen på att dra iväg med vagnen över påsken men med tanke på hur vädret är just nu så är man faktiskt glad över att vi inte åkte iväg, det snöar nämligen för fullt här hos oss och det är inte så himla skoj just när man längtar efter våren, våren som var på besök hos oss och retade riktigt upp campingtarmen och längtan efter sommaren vart inte det minsta mindre.

Jag måste verkligen ta tag i och gå igenom alla saker till vagnen, jag måste investera i nya rediga kuddar och täcken till oss, se över lite förvarningsburkar m.m. Sen har jag funderingar på förtältsmatta, hur som så kommer vi köpa en ny men jag har inte bestämt ännu om det ska bli en sån här “konstgräs”matta eller en vanlig förtältsmatta, får se!

Nä, nu ska jag börja ordna med påbuffén vi ska äta ikväll.


Såhär ser de ut just nu ute, långfredag, och det fortsätter att snöa :(

2 Comments»

 1. Eva Said:1

  on April 9, 2012 at 18:04

  Funderar Du på sån grön,hårig matta? Sådan som ser ut som gräs? De är väl jättehårda att gå på barfota?

  Vi är också sugna på sommarcamping nu. Snart så! :woot:

 2. Nina Said:2

  on April 10, 2012 at 21:01

  :) det är sån matta fast jag hade nog tänkt välje den i grått… Njaa, den kan väl inte vara hårdare att gå på än vad självaste platsmattan är? Känns då inte hårda hos grannen. Nåja vi får se vad det blir till slut.

Leave a Comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz:
:roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: :arrow: :idea: :!: :question:

XHTML: Line-breaks are automatic. Available tags are <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>