Våra vagnar

Välkommen till våran husvagns sida.
Våran familj består av mig Nina 30+, min sambo Tobbe likaså 30+ barnen Pontus som är 14 år, dottern Sandra 8 år samt våran lilla chihuahua kille på 10 mån.
Husvagnsliv kom vi igång med ordentligt förra året, åren innan dess så var detinte så ofta vi använde husvagnen ca 5-8 ggr per år, trots att vi tyckte det var roligt dom gångerna vi var iväg på våra kortturer.
När jag var barn så campade vi ofta i stuga, husvagn skaffade mina föräldrar när jag kommit upp i tonåren, sambon min är uppväxt med båtliv.
Att vi kom igång mer med husvagn beror lite på våra goda grannar, vi har väl haft lite olika åsikter om hur ofta vi ska använda vagnen sambon och jag, sen har det vart lite osäkerhet från våran del men så kom våra grannar som lockade iväg oss på fler turer än tävlingshelger och midsommar så -05 kom vi iväg på en längre resa som bar av till Öland där vi spenderade 3v i våran dåvarande vagn som var en cabby 550 dxl -93, förra året säsonscampade vi för första gången och stor trivdes med det så nu planerar vi en ny säsong med både säsongsplats samt en långresa upp till Norrland.

Nedan finner ni husvagnar vi ägt genom åren. Klicka dig vidare så finns det lite foton och beskrivningar på alla vagnar

dscf0261.jpg
Adria

dscf0239.jpg
Hobby

dscf0120.jpg
Cabby

imgp1349.jpg
Kabe