Hemma helg

Nog för att jag varit småsugen på att åka till vagnen här ett par dagar men så blir det inte, det blir en hemma helg till, vi har egentligen ingen inplanerad resa upp, om inte lusten faller in före, så först till Lucia, visserligen har våra dynor kommit eller ska jag säga delar av våra dynor, fick tydligen bara sittdelen devill_catt   fast vi reklamerat allting för si sådär 1½ år sen, förbannade nötter!

Vi har lite att pyssla här hemma med, det har blivit en heldel rensning bla från dotterns rum, min garderob m.m så ett par besökt till tippen har det blivit, skönt bli av med allt innan jul.
Imorgon blir det en heldag igen, gubben ska iväg på ett uppdrag ;) , jag blir hemma med trollen då dottern har varit sjuk så gott som hela veckan, tänkte passa på att plocka fram lite vinterkläder(skidkläder) så sånt är klart, backen ska ju öppna till Lucia, om nu vädret inte blir helt knas, men vi hoppas på att kunna åka för första gången då :smile: Liftkorten ska vara klara så det är bara snön som fattas :smile:

Nä har faktiskt glömt bort det jag skulle skriva men ja ja det vart en liten uppdatering i allafall.
Trevlig helg!

2 Comments»

 1. Carina Said:1

  on November 14, 2009 at 11:10

  samma här, nästa inplanerade resa till vagnen är lucia då vi har stor julfest här på campingen men julbord!
  Vi har 2 helger framför oss som är oplanerade sen är det fullt fram till jul :-)
  Kram Carina

 2. Carina Said:2

  on November 23, 2009 at 19:25

  Helgen som kommer har vi obokat men hinner inte till vagnen så det blir luciahelgen som gäller för oss också!
  Den som väntar på nå´t gott väntar aldrig för länge :-)
  Kram Carina

Leave a Comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz:
:roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: :arrow: :idea: :!: :question:

XHTML: Line-breaks are automatic. Available tags are <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>