Torekov-Lysingsbadet

Sista dagen och kvällen på Torekov blev hur mysig som helst. Hela eftermiddagen och kvällen gick i lugnets tecken.
Vi bestämde oss för att äta pizza uppe vid Strandrestaurangen och där efter så skulle vi spela lite biljard

bild-018.jpg
Snacka om att vara koncentrerad

bild-027.jpg
Så vacker solnedgång, samtidigt kan man skönja att en väderförändring är på gång

Igår, måndag den 4/8 vaknade vi upp i ett regningt Torekov, det regnade och blåste ganska ordentligt. Efter frukosten så packade ihop det sista, hakade på husvagnen och vinkade hejdå till Anette och sen checkade vi ut. Det var lite vemodigt för nånstans så känns det att semestern börjar lida mot sitt slut :(

bild-033.jpg
Hua vad det regnade

Nå efter diskussioner om hur vi skulle göra så bestämde vi attt vi åker raka vägen till Västervik och Lysingsbadets camping.
Resan hit gick via Halmstad, Ljunby, Växsjö osv och jag kan säga att det regnade så gott som hela vägen hit, värst var det i Bålstad och Halmstad, då var det till att dra av på farten för man såg inte mycket framför sig, sen kom det en rejäl skur strax innan Vimmerby.
Fick senare veta av vänner som var kvar i Torekov att det blivit rejäl storm där, då det blåst ner träd, grenar, markiser, tält och vindskydd, människor hade pga rädsla för fallande grenar m.m flyttat sina husvagnar, kunde konstatera att vi hade tur som kom iväg när vi kom iväg, annars hade vi nog vart kvar där ännu. Hoppas det har gått bra för alla som var/är kvar på Torekov.

bild-034.jpg
Regndropparna som kom vid Bålstad/Halmstad var större än 5 kronor, det small rejält på biltaket/rutan av dom

bild-036.jpg
Molnen tornar upp sig på himlen även utanför Vimmerby

Landade på Lysingbadet vid 18 tiden, fick plats på området “Kullen”, kanske inte den bästa av platserna då vi ligger som vid infarten till campingen så är det hiskelig trafik här utanför och nått som förvånar mig mest är att dom som kommer med sina husvagnar, oavsett det är folk som checkar in eller ut, så kör dom som dom våre biltjuvar :grrr:
När husvagnen kommit på plats så bestämde sambon, sonen och dottern att här ska det minsan hoppas ner i poolen som visade på en temp på +26 grader och kvälls solen kunde kika fram lite mellan molnen

bild-042.jpg
Kvällssolen kikar fram

bild-045.jpg
Vågade inte ha kvar markisen ute eftersom det började både blåsa och regna under kvällen

Idag,(Tisdag 5/8) Så vaknade vi ett regningt och blåsigt Lysingsbad, det har inte blivit nått gjort utan dagen har spenderat i husvagnen, jag har fixat lite med foton, uppdaterar här och surfar runt lite här och var.

bild-048.jpg
Tom Ior funderar på vad det är för struntväder ;)

Nu börjar hemlängtan att pocka på hos alla, lite kanske för att vi nu är så nära hemma så det tar inga tider att ta sig dit ;) , imorgon tänkte vi nog avsluta denna semester resa som tycks avslutas i regnets tecken :(

2 Comments»

  1. Carina Said:1

    on August 7, 2008 at 17:45

    Usch va jag känner mig dum, fattar ju inte vad du menar med det du skriver i min blogg om tävlingarna??:???:

  2. fam gunnarsson,Högbyn Said:2

    on August 12, 2008 at 17:46

    :ciao:Hej vad kul att “se” er igen. Vi har precis åkt från Lysingsbadet och ligger denna vecka i Gamleby. Jaha vart skall ni stå i vinter? Vi har funderingar på Kungsberget efter att ha varit där och tittat i sommar. Ha det så bra och fortsätt att blogga h/ Annelie, Micke plats 53 Högbyn:ciao:

Leave a Comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz:
:roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: :arrow: :idea: :!: :question:

XHTML: Line-breaks are automatic. Available tags are <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>