Helg

Dec
2007
15

posted by on Dagar

1 comment

Jahapp då var lucia också över… hua vad dagarna rusar på, känns som att man inte hinner med något alls här, dagarna går för fort.
Förra lördagen var vi iväg och åt julbord, mums vad gott det var, vi åt gott och drack gott, nått som var riktigt gott som jag köpte hem till jul nu var ju Baileys Mint, den tycker jag ni ska testa, den var riktigt god, lucia glöggen som jag tyckte var så god finns inte att få tag på nå mer, typiskt mig att bara köpa en :uhm: Efter att vi ätit och druckit gott så beslutade vi oss för att ta en promenad i vackra Norrköping, Stad i Ljus som det kallas för vintertid pga alla sina vackra belysningar, färgsprakande vattenfall i industrilandskapet och som har en av världens största adventsljustake, bla så den här vackra fontänen som finns i Carl Johanparken, det var riktigt mysigt, sen tog vi faktiskt bussen hem då svärmor tog våran bil och åkte hem till hundarna som hade skött sig exemplariskt här hemma och låg och sov tillsammans när svärmor kom hit :blowkiss:
Veckan som gått har bara rusat på, det har varit nått varje dag, dock så var det inge luciafirande på skolan för oss vuxna i år för att dom hade alla 3:e klassare som lussade för resten av skolan vilket innebär att det helt enkelt inte fanns plats för alla föräldrar nånstans, iofs så kan jag tycka det var ganska skönt för varje år så ska man stressa med lussefirande på skolan veckan efter är det avslutsningsfirande med julpyssel m.m och ja just nu känns det helt enkelt så att det räcker med allt annat man har att göra, lite av dotterns lucia fick jag se iaf och även filmade jag allt då dom lussade på Konsum här i byn så jag smet in på konsum med videokameran i högsta hugg 8)
I förrgår var in till stan och köpte julgran, gissa om familjen var glada när vi hittade en julgran som mamma var nöjd med direkt från första stället :lol: vi har som tradition att alla åker vi iväg och letar gran och det brukar resultera i att vi får åka till en 3-5 ställen innan jag hittar min “Disney” gran men i år så hittade vi den på första stället, en form klippt Kungsgran blev det, sambon var urnöjd med att för första gången så slapp han kapa toppen på granen för att få dit topp dekorationen :grin: granen har nämligen alltid varit en si sådär 10-20 cm för hög, granen klädde vi under torsdag kväll, nu hinner vi iaf njuta lite av den eftersom vi åker bort annadag jul till Högbyn för att åka lite skidor och fira nyår där.
Igår skjutsade jag dotra till pappa sin, passade på att samtidigt köpa lite julklappar till tösen på Toys R Us så nu är så gott som alla leksaker köpta nu blir det mest nytto saker, till veckan blir till att rusa runt här hemma i stan och handla gossens klappar, sambon och jag köper nog inget till varandra då vi köpt en husvagn till oss ;) . Känns lite annorlunda i år med julmaten, det blir inte såna mängder i år eftersom vi åker bort, barnen skratta och sa att det blir en ny tradition… att handla mindre mat :whistle:

Hundarna mår kanonbra, för varje dag som går så blir dom närmare varandra, mer som bröder. Ior är smårolig mot lillemannen, ttex nu närvi satt upp julgranen så är lillemannen där hela tiden och Ior vet att dom inte får vara där, så han börjar skälla så fort lillemannen är under granen och river i grenarna.
Nä nu ska jag försöka jaga hem gubben från grannen så att vi kan lägga dom sista klinkersplattorna på plats i hallen.
Avslutar med lite foton.

bild-019.jpg
Granen på plats, den får vila lite efter att vi skurit bort nätet

bild-027.jpg
Granen klädd och klar

bild-028.jpg
Hög mysfaktor av beslyningen

bild-031.jpg
Adventsstaken på vardagsrumsbordet

Lite foton på hundarna

bild-049.jpg
Se så söta vi är ;)

dscf3111.jpg
Hrmm gissa om jag gick och letade efter lillemannen ?

Det här är lite skoj, båda är 11v på dessa foton

imgp0421.jpg
Ahh så söt man är

bild-025.jpg
Är man inte charmig ?

Önskar alla en riktigt trevlig helg och 3:e advent

1 comment

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

Leave a Reply