Byta bort WP

Nov
2013
10

posted by on Dagar

No comments

Usch vad länge sen jag skrev nått sist och jag kan inte påstå jag blir mer sugen heller när jag loggar in på WP, tycker nästan den har blvit alldeles för avancerad när man inte avnänder den så ofta… Har ni tips på nå annat man kan använda?

Här har dagar, måndar ja år bara rusat iväg, jag vet inte vart tiden tar vägen riktigt. Det är 9månader sen jag skrev nått sist här, visst har jag varit sugen på att srkiva men som sagt suget försvinner när man loggar in och sen är jag inte nöjd med designen heller och då är det ännu tråkigare men jag behöver kanske ta tag i det igen nu när jag förnyade domän namnet igen, varför egentligen kan jag ju undra mellan varven ;)
Man kankse skulle passa på att under detta år starta på nytt nånstans och peka om det här ifrån till det nya?
Jag har ju blivit så kass på att förnya och göra om här sen min stationära dator havererade, i min bärbara här har jag inget bild redigerings program heller så det är lite svårt skapa ny design själv, sen har jag nästan glömt bort hur man kodar, använder uppladningsprogram till serven :whistle: :nono: hade ju en fundering på att flytta allt till en billigare server men jag kommer för sjutton inte ihåg hur man flyttar på allt, hur man fixar med databaser m.m har nog inte ens det tålamodet att pyssla med sånt nå mer :sad: Aja får klura på hur jag ska lösa det, till sommaren så behöver jag förnya server platsen så har ju lite tid på mig att fundera hur jag ska göra och hur jag ska lösa det.

Nä, nu ska jag kika på EMA på MTV

Leave a Reply