Vart en paus

Feb
2013
11

posted by on Dagar

No comments

Japp, det vart en paus igen mellan inläggen, lite ofrivilligt samt lite av eget val också. December var rätt kaotisk med sjukdomar, julklappsköp, jul/nyårsfirande, födelsedagskalaser m.m så det snurrade på bra där ett tag och om inte allt det vardagliga räckte så såklart ska det alltid hända nått mer utöver det också, bla så pajjade fläkten i bilen :( Så typiskt dock inte förvånad, vi börjar detta nya året med havererande saker precis som vi startade 2012, känns som att oturen gärna stannar hos oss. Nå nog om det.

Jag vet inte riktigt hur aktiv jag kommer att vara här om en alls mycket eftersom jag har funderingar på att byta severplats, namn m.m så är inte motivationen så stor att skriva men men man får se det kan vända snabbt med, vissa dagar har jag sån skrivar lust och skulle vilja skriva om allt vad som händer, för det händer en del runt omkring som jag ibland skulle vilja skriva om men jag kommer aldrig till skott riktigt :mannagg:

Sista tiden har jag varit galet trött, vet inte om det beror på att det varit rörigt runt om bara eller om det beror på att jag har nått i kroppen som inte riktigt bryter ut ordentligt, jag går och känner mig konstnat små krasslig och det börjar kännas smått jobbigt nu, det har hållit på i månader :( Men det är ingen ide att ringa vårdcentralen här för dom är helt värdelösa på att ens försöka hitta nått fel utan skikar mest hem en oavsett vad det är. Sist nu var jag inne med dottern för hon har haft ont i magen ett bra tag och utan att knappt undersöka henne, dom tog inga prover så tycker hon ST läkaren att “Ja eftersom Novalicolen verkade hjälpa så är det bara fortsätta med det, har det inte gått över om 2 dagar ta och testa (minns inte namnet på den) i minst 2v :puzzled: Hon är alltså 14 år och man struntar i att kolla vad det är och tycker det är helt normalt och naturligt att käka Novalucol som 14 åring, förbannad är bara förnmanet vad jag känner.

Nä, nu ska jag kryapa ner i loppelådan och kika på tv. :ciao:

Leave a Reply