Länge sen igen

Jan
2012
11

posted by on Dagar

No comments

Huh vad tiden bara rusar iväg, julen har har kommit och gått, det nya året har börjat och det gamla har vi lämnat bakom oss.
Slutet av november och hela december sprang på i ett, födelsedagar firades, julen plockades fram, klapparna köptes och de gick i ett, inte så att jag tycker jul är jobbig eller stressig, jag älskar julen och allt runt omkring det. Förstår mig inte på en del som klagar på julen egentligen, varför ska det plötsligt för att det är jul vara så stressigt med maten som man lagar till sina nära och kära, varför skulle det helt plötsligt vara jobbigt att umgås med sina nära och kära, är det inte det vi vill göra och gör många andra helger? Tex midsommar? Sen behöver man ju såklart inte överdriva med julklapapr elelr ens med maten, varför inte hjälpas åt istället, nä jag förstår inte det där gnället och fortsätter själv att njuta av julen även kommande jul, äntligen får jag skämma vort mina nära och kära lite extra mycket, det gör mig glad :smile:
Julen kom och gick, vi var hemma här hos oss med familjen, svärmor, gubbens kusin samt sonens flickvän och hade det jättetrevligt, mellan dagarna gick åt till att slappa, byta klappar och även inhandla en av dotterns klapp och storhandla inför nyår som skulle firas med god mat och dryck i goda vänners lag, vi blev till slut 9st här hemma hos oss och maten hade jag och gubben komponerat ihop genom att surfa på olika receptsajter :) Den beståd av:
Förrätt: Gumröra på kavring, Laxtarta och crustader med kantarellost
Varmrätten beståd av: Oxfile med palsternackspuré, rostade rotfrukter med kantarall sås
Efterrätten beståd av: Kladdkaka med chocklad glasyr och vaniljpannacotta med färska jordgubbar
det var supergott och jag kommer definitivt att göra om det igen :smile:

Nu går vi med stormsteg mot nya spännande mål med start nu på lördag, berättar mer vart efter men vi har väntat på detta länge och alla gläds vi åt vad som komma skall.

Försöker även hitta nån ny design till sidan, har även en fundering på namn byte vart efter, nått som passar bättre, känns som att jag vuxit ur (mognat ifrån) mystifix lite och det ger mig lite dålig motivation till att skriva här eller så är det bara jag som har nån slags ålderskris eller kris bara övrigt :sospiro:

Nähä, nu ska jag forsätta till på Sveriges Mästerkock :ciao:

Tags: , ,

Leave a Reply