En såndär…

Nov
2011
21

posted by on Dagar

No comments

redig skitdag. Började med att jag vaknade allt annat än utvilad, vet inte riktigt varför men (kanske det lilla julstädet jag pyssla med igår) så kände jag mig manglad med golvet i morse, ont över all, ont i huvudet, trött och “rostig” i lederna, framförallt höfterna och knäna. Efter lite morgon pyssel så som start av diskmaskin, plock i tvättmaskin så tog jag ner kartongen med tomtar m.m men där sa det total stopp i ryggen när jag sen skulle plocka ur diskmaskinen :disapp: jag blir så less på att inte kunna göra nått, eller ja mer kanske jag ska säga, utan när ryggen säger stopp så är det kört :puzzled: Det kan ta en halv dag till flera dagar innan den är någe OK. Tröttsamt att ryggen blivit sämre med tiden, jag är så slut i ryggslutet så jag får som gå knäböjt lite framåt lutat ibland, ibland blir jag stående vid diskbänken i knasig ställning ett tag innan jag kan räta på ryggen, ryggen låser sig(fryser till) när jag tex dammsuger och då är det i lugn takt, hänger tvätt eller tömmer tvätt maskin och då gör det rejält ont än ner under rumpan.

Nä usch vilket gnäll inlägg det vart och jag som inte hunnit skriva nått på ett bra tag igen, eller ja det har delvis vart för jag inte haft riktigt nått att skriva om, det har vart endel ränna på stan, fixa presenter till höger och vänster, hunnit med även några julklappar, vilket nog är rekord för mig, hunnit sitta och sukta mig själv med husvagn, vintercamping, stuga i fjällen över jul och en massa annat men nä det blir aldrig nått eftersom man många gånger går med dåligt samvete över en massa saker och en stor av dom är ju att jag kan nog aldrig kunna dela mig så att alla blir glada, jag skulle behöva dela på mig i flera delar om alla skulle bli nöjda. Alla vill ju inte alltid resa till samma ställe och sen har vi familj som vill att vi ska komma till dom med och sen är man inte ekonomiskt oberoende på det sättet att man får en såpass bra lön så man kan spara en massa och öka på sin “lön” varje år som sjukpensionär, snarare så har den sjunkit flera år i rad.
Aja som jag sa, det är en ren skit dag idag, vart ännu mer gnäll istället för att berätta om att jag hade en super trevlig kväll hos min väninna i lördags, vi hade en supertrevlig snattrar kväll, med många goa skratt och prat och gott vin på det.
Igår efter att jag legat i soffan och kikat på skidor så vart jag sugen på att damma av fönster brädorna och fönsterna för att få upp lite stakar vilket resulterade i att i alla fönster i kåken lyser det advent :smile: Så det var resten av städet jag försökte mig på idag vilket sket sig ordagrant, aja får ta lite pö om pö istället.

Nä nu ska jag ge mig, känner att jag inte kan få fram nå vettigt skrivande idag så jag ger mig, ska krama kudden istället :ciao:

Leave a Reply