Fattar inte…

Nov
2011
03

posted by on Dagar

No comments

vart dagarna tar vägen, visserligen var förra veckan hysterisk med en massa shoppande inför Halloween festen vi hade i lördags som för övrigt vart lyckad till tusan, alla var nöjda och tyckte vi skulle göra det till en återkommande fest varje höst och just Halloween vart ju galet skoj för alla barnen.
Min lördag gick som sagt åt till att ordna med massor, det var städning och plockning, dukning av barnens bord, förberedelser av häxbål, häxfingrar med mögliga maskar (spagetti Ja jisses, just fingrarna var en riktigt stor hitt både bland vuxna och barn, vi hade en söt liten grabb som inte våga äta nått :lol: go ungen.
På söndag så var det rätt segt här hemma hos oss, det var sovmorgon, mjukis kläder och soffan som gällde hela dan :smile:
Den här veckan har bara rusat iväg till ja inget känns det som, jo vars november har börjat och dotterns födelsedag närmar sig med stormsteg, likaså 1:a advent och därmed även nedräkning till jul… herre jisses, det var ju nyss sommar känns det som, tiden rinner iväg bara.
Aja ska krypa till kojs för idag. Natt natt

Tags: , ,

Leave a Reply