Dator och iPod strul

Sep
2011
14

posted by on Dagar

No comments

Blää vad jag hatar när dator och det tekniska strular och ska vara så förbenat svårt att få saker och ting till att fungera ibland. Nu har min 8månader gamla Asus laptop blivit bedrövlig att ha att göra med, sidorna kan inte laddas/visas, uppdateringar hänger sig, när man ska minimera vissa sidor så stängs dom ner helt i stället osv osv och den gamla hederliga HP datan fungerar för visso kanon bra, för tillfället i alla fall eller ja det har den gjort under hela denna tid jag haft denna, var helt ny installerad :shock: dottern har haft den som sin bärbara sista halvåret och vi har haft installerat iTunes i den till hennes iPod men döm om min förvåning när jag skulle sätta mig och fixa spellistan på iPoden så fanns det inte ett spår av iTunes kvar i datan :scratch: Så nån måste ha gjort en helt ny om installation på den för inte ens MSN fanns kvar på den.
Tanken var att jag skulle installera iTunes i min bärbara, eftersom jag nu tagit över iPoden då dottern fått en iPhone av sin pappa, men se det sket sig, nåja efter en drös med strul och några väl valda ord så fick jag igång det på den gamla datan istället och har nu lite ny musik till när jag ska ut på mina powerwalks.

Dagen har gått åt till teknik strul, halvera tvätt högen och fixa disken och ta hand om en sjukling, tack och lov så börjar hon bli bättre så vi får se om det blir skola i morgon för henne. Funderar på att ta på mig dojorna och dra ut en sväng nu när solen kikar fram och stormen mojnat lite, man kan åtminstone stå upp rakt nu ;)
Även försök hinna leta efter lite ny design till sidan men tycker inte jag hittar nå vettigt och som jag riktigt faller för så jag får nog fortsätta leta, tycker texten är lite svårläst på sidan nu.
Även haft lite funderingar på att byta server plats, har ju visserligen haft min i år och dar på samma ställe och jag kan absolut inte klaga på nått hos dom men inser dock att jag kanske inte behöver så mycket plats som jag har nu utan skulle kunna klara mig på mindre, har även funderat på att använda mig av wordpress.com istället men det känns inte så lockande ännu.
Nä nu måste jag besöka affären lite, fattas lite ingredienser från dagens middag. :ciao:

Tags: , , , ,

Leave a Reply