Fortfarande trött

Oct
2007
18

posted by on Dagar

3 comments

Usch, jag är fortfarande lika trött som tidigare, det vill inte ge med sig alls tröttheten, ändå har jag försökt ta det lugnt och vila massor sista veckan då dottern varit bortrest med pappa sin. Usch, är väl bara att vänta ut tröttheten antar jag.
Äntligen ikväll så kommer dottern hem, trots att hon bara varit borta 1 vecka så känns det som en evighet, längtar till ikväll då jag kan krama henne igen.
Till helgen så hade vi egentligen planerat att åka till Fagersta och ställa upp vår husvagn men alla dom planerna kastades omkull då vi plötsligt har en spekulant på våran vagn :P , vi har ju haft funderingar på att byta vagn fast det var mer planerat till våren/sommaren men så hittade vi en vagn som vi var intresserade av och tänkte “ähh vi testar lägga ut en annons” trodde väl aldrig att nån var intresserade såhär års men där hade jag fel så nu vill den familjen komma och se på vagnen nästa vecka så vi får skjuta upp med att ställa upp vagnen om vi nu ens har nån vagn att ställa upp 8O , och planerna på den nya vagnen blev oxå till rent kaos eftersom vi tokigt nog besökte Sollentuna mässan förra helgen och hittade en till splirrans ny vagn som är jämförbar med den andra vi tittat på, så nu sitter man med världens ångest och ågren över vilken vagn ska man välja? Vilka i-lands problem egentligen, nåja nu försöker jag att inte tänka på det alls utan försöker skjuta upp besluts tankar till nästa vecka.

Nå nu till nå roligare, vi har haft funderingar på en till liten chihuahua här ett tag, det känns som att Ior skulle behöva lite sällskap så vi håller på och kikar runt lite på en till, fast vi är inte helt säkra på att vi vill ha en valp utan funderar även på en lite äldre, typ från 6 mån upp till ca 1 år, ingenting är nu säkert att det blir varken i år eller nästa år vi köper en till utan när rätt hund och tidpunkt infaller så ska vi ta en rejäl funderare på det :)

Till helgen så kommer min bror kanske på besök, ska bli så roligt. Så helgen planeras i lugnets tecken med god mat och härligt sällskap.
Äntligen idag så skiner solen och himlen är klarblå, lite kallt är det men solskenet gör iaf att man känner sig en aningen piggare så för att få dagen att gå så har lillkillen och planerat in en skogspromenad här efter att han fått sin lunch mat.
Nä nu säger ryggen och händerna ifrån och vill inte att jag sitter här mer så jag önskar alla en fortsatt trevlid dag :ciao:

3 comments

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

Leave a Reply