Semester

Jul
2007
19

posted by on Dagar

1 comment

Vi åkte upp mot Kalix söndag eftermiddag. Första natten sov vi över i Älvkarleby utanför Gävle, jättemysig fiskecamping dan efter så åkte vi upp till Nordmaling där vi sov över andra natten, till Kalix kom vi under tisdags kvällen, parkerade husvagnen sen komma mamma, Erik, farmor, bror, brorsdottern och Marika till campingen för att hälsa på oss, bror och brordottern sov över hos oss i vagnen, det blev en trevlig kväll fast vi var en aningen trötta efter resan. Igår blev en lugn dag hemma hos mamma med både frukost och middag, idag har vi var iväg hela dagen till Haparanda samt finland för lite shoppa, hälsat på hos brorsan.
Nui sitter jag här i husvagnen och uppdaterar bloggen lite medans sambon och barnen är och fiskar här vid Kalixälven. Imorgon ska vi iväg till brorsan igen, shoppa lite här i Kalix i övrigt ska vi nog ta det bara lugnt.
Vi är inte lika förkylda nu dock ont i halsen och hosta har man än men men det får man ta.
Vädret har inte direkt varit på våran sida, det har regnat och blåst så gott som varje dag, ikväll sprack det dock upp men inge värmen är det, just nu är det bara +11 grader :( Så nå bada har det inte blivit, hoppas på bättre väder snart om inte annat så under hemresan då vi planerat att övernatta troligen i Umeå.
Nä nu ska jag knata ut med lille Ior här som väntar på sin kvällstur. :ciao:

1 comment

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

Leave a Reply