Sjuka

Jul
2007
14

posted by on Dagar

1 comment

Idag på morgonen skulle vi ha åkt upp till Norrland men såklart så har även jag med gått nu och blivit förkyld :( Var till vårdcentralen med gossen på torsdag förmiddag och mycket riktigt så har han en rejäl infektion på gång i halsen, det låter illa i lungorna på och sen har han ögoninfektion, sänkan var skyhög så det blev ett helt arsenal av mediciner till han som består av penicillin, hostmedicin, ögondroppar och order om att äta panodil med jämna tider tills han mår lite bättre, sen sa läkaren med ett snett leende, till resan så får du sitta längst bak i bilen så du inte smittar ner någon annan…. Nå det hjälpte inte mycket, på torsdag kväll så fick jag frossa och frös som bara den och så ont i kroppen och huvudet man fick sen då, visst så visade sig att jag hade närpå 39 graders feber :| igår hade jag dock inge feber men så ont i huvudet, kroppen och halsen, snörvlar och hostar, känner mig allmänt tung i huvudet idag… gossen har gjort som han alltid brukar göra när han blir sjuk och får mediciner, han blir först sämre innan det vänder och han blir bättre. Så iväg idag på förmiddagen kom vi ju inte, vet inte riktigt hur vi ska göra, försöker sikta oss in på kanske att komma iväg senare idag eller imorgon men som gossen är nu så orkar han inte sitta i bilen nå länge iaf, hade en fundering om man skulle kroka på vagnen på bilen och åka lagom långt och sen stanna för att sova och vila upp sig så ser man under resansn gång hur det verkar vara, blir det sämre så är det bara att vända hem igen…
Det här är så typiskt, samma sak händer alltid när vi planerar in något, det slår aldrig fel att det alltid är nån som blir sjuk, antingne barnen eller så jag :wall:
Brorsdottern sitter uppe i Norrland och väntar på att vi ska komma, tösabiten ringde tidigare i veckan för att försäkra sig om att vi kommer och nu kanske det inte blir av :( Saknar henne så in i bomben.
Nå vi får se hur vi gör, ska försöka komma iväg.
Öntligen så har vädret vänt idag, solen är framme och jag hoppas verkligen att den stannar nu, hela veckan har varit så trist, det har bara regnat och regnat varvat av åska :( Men nu så kikar solen fram iaf och bara det gör att man känner sig lite piggarna om än bara lite men bättre än inget och humöret vänder med när solen kikar fram.
Nä nu måste jag hänga lite tvätt, det blev inget roligt inlägg det här, bara en gnäll ;)
Önskar alla en riktigt trevlig dag :ciao:

1 comment

Trackback e pingback

No trackback or pingback available for this article

Leave a Reply