Campingen helgen

Jul
2007
11

posted by on Dagar

No comments

Campingen helgen är avklarad och snart bär det uppåt i landet. Lördag morgon åker vi upp till Kalix för att hälsa på mamma, farmor, min bror och hans söta dotter mfl.
Vi har bara inte bestämt om vi ska ta husvagnen med oss eller inte, mest för att vi inte ska stanna så länge samt för att det är ganska långt samtidigt så vill man gärna semestra i det man investrat i för att semestra med ;)
Nåja vi får se.
Gossen kom hem från pappa sin redan i förrgår, han har gått och blivit sjuk :( Han har ont i halsen, kroppen, huvudet och tappar nog snart rösten så jag har bokat tid till vårdcentralen för att se att det inte är halsfluss eller bihåleinflammation han har nu när vi ska iväg på lördag, det lustiga är att det slår aldrig fel i våran familj… om vi ska iväg nånstans så är det alltid nån som blir sjuk… får se vem som är sjuk den 30/8 då vi ska till Kreta, nä vars nu ska vi inte vara så pesimistiska men det känns som att det slår aldrig fel.
Nåja här har dagarna rusat på, försökt städa lite och framförallt tvättat så allt ska vara rent när vi ska packa under fredagen.
Nä nu ska jag studsa i säng så vi orkar upp imorgon till vårdcentralen :sleep:

Leave a Reply