Ett nytt år

Jan
2005
01

posted by on Dagar

No comments

Då är vi inne på de nya året. Vad ska man säga? Det finns inga ord.
Våran nyårsafton blev lugn, till största delen spenderade jag den framför datan med att hjälpa till att lägga in saknade svenskar i en databas, vi har varit några frivilliga som hjälpt till och får även glädjas oss åt att det finns eldsjälar som Peter som kom på iden att försöka få ihop en sida istället för flera st, allt för att underlätta anhöriga, vänner, bekanta.
Det är Peter som starta Swedish Tsunami Victims Searchpage samt Missing People där jag samt några till hållit på i ett par dagar nu, har även spenderat en heldel tid på www.p-h-u-k-e-t.com och försökt bistå med något litet.
För våran del kändes det som ett meningsfullt sätt att starta det Nya året med, vi hant med att även spendera tid bland goda vänner så helt har vi inte stannat av. nu känns arbetet med databasen ganska komplet iom att nyhetsändningar äntligen visar att myndiheter börjar få ordning på det så nu kan man lägga tid och energi på att vara med människa istället, behovet är enormt stort bland dom drabbade och det känns som att det är iaf det minsta jag kan göra, att finnas där, hjälpa till att söka bland listor m.m
Glädjande mitt i all kaos är med att sambons arbetskompis är hemma, med sår i själen och behov av vänner men dom lever och mår gott.
Idag har vi haft flaggan på halv stång samt haft tänt ljus i fönstret för att hedra och komma ihåg offren i den här katastrofen.
æamp;#8211;nskar alla en god fortsättning på det nya året

Leave a Reply