Snart midsommar

Jisses, vad tiden rusar iväg det är dax för midsommar igen… känns inte som att det var år sen sist men så är det visst :whistle:
Idag har jag spenderat en massa timmar i affärer för att handla maten m.m till midsommar och ja även lite annat som vi ska nyttja resten av sommaren, kanske mest jag eftersom det nog blir så att det är mest jag som kommer vara där denna sommar, dottern åker på semester med pappa sin en sväng, gubben drar en sväng till Tyskland och sonen jobbar. Tror det var bra att jag fick utkört lite stolar och nya dynor när dom var ochm lämpade av båten, tror inte jag fått plats med allt annars iom hund och kaninburar som ska få plats med.

Men vart har sommaren tagit vägen? Det är inte alls varmt och skönt ute, flesta dagar så blåser det kallt eller så regnar det eller är mulet, det lär inte bli nå dopp till midsommaren om äm alls i år med tanke på hur kallt det är, vi hade ju beställt en varm och skön sommar dock är det nån som skrämt bort den.

Vi vart även erbjudna en plats uppe i Bjursås till vintern, dock får vi nog trist nog tacka nej :puzzled: Tyvärr så växer det inte pengar på trän när man är sjukpensionär som jag och vi har lite annt vi måste få klart som också kostar en del pengar så vi får prioritera :( Kan ju säga att jag är inte alls glad över det, jag som längtat så efter att få vintercampa igen, nästan så jag vill säsonga mer på vinter än sommaren, vi har 2 dagar på oss att bestämma hur vi ska göra…

Nä, nu ska jag hänga den sista tvätten som är klar så att den hinner torka till imorgon, jag och dottern pyser ut redan imorgon, gubben kommer vartefter, han har minst en dag till han måste jobba. FÅr se om jag kan blogga nå, är inte säker på att jag har en dator som fungerar, min har nämligne fått fnatt på det trådlösa nätet och vill inte alls starta utan säger att “nätverket används redan” men prövar jag på dotterns data eller på gubben så fungerar det finemang, nåja, jag är ju inte förvånad då de här härket har fungerat som ren s*it sen vi fick den (då var den ny) den är 1½ år gammalt men fungerar ungefär som han våre 10 :uhm:
Aja ni märker ju. :ciao:

Leave a Comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz:
:roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: :arrow: :idea: :!: :question:

XHTML: Line-breaks are automatic. Available tags are <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>