Vad är det för…

väder egentligen? Jisses så kallt det har varit under helgen och det har blåst nå så kompiöst och nya veckan började med regn förståss :disapp: Det känns ju inte som att skolavslutning, midsommar, badväder är ens i antåg, snarare som att hösten bara rusar fram.

Vi har inte varit till vagnen, alls sen vi ställde upp den, mao mer än 1 månad sen, det har dykt olika saker vi har fått göra här hemma bla har gubben vart iväg och tävlat en helg och sen har ju inte vädret varit med oss alls nu när vi väl hade lite tid över att åka så vi valde att ha lite middagsbjudning för vänner här hemma istället och med facit i hand, hur vädret var i helgen, så valde vi ju rätt :sisi:
Får se om vi kommer oss iväg till helgen, skulle verkligen behöva lämpa av lite saker somstår och tar en massa plats här hemma, samt så ska vi ta och byta båt, vi ska byta mot en som är över 4 m istället för denna lilla jolle som vi har där nu, dock ser ju inte vädret ut att bjuda på nå härlig bad/båtväder så som det var förra sommaren när trollen tog båten ut till ön med enbart badkläder + flytvästar på sig nu får man ju mer eller midnre rusta för vintern nästan :uhm: Hoppas verkligen på att det ska vända nu snart.

Klurar fortfarande på förtältsmattan, har inte bestämt mig för ännu om jag ska förtältsmatta eller sån där annan matta,vilken ju jag egentligen tror håller värmen lite bättre, men o andra sidan så är väl kanske förtältsmattan lättare att hålla ren. Nåja får klura på det lite till.
Annat vi ska klura på är varför mitt 3g nät inte vill fungera på min data igen, visserligen så är den här datan ren :windows: skit och har gjort lite egna inställningar och dumpat data men vi har försökt att ominstallera 3g saken men nope det vill sig iaf inte så nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra, det kanske krävs att vi formaterar om fanskapet, aja vi får väl se.

Nä nu ska jag återgå till CSI :ciao:

Leave a Comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz:
:roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: :arrow: :idea: :!: :question:

XHTML: Line-breaks are automatic. Available tags are <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>