Ojj det var länge sen

Det är sannerligen ett bra tag sen jag skrev nått här men jag har helt enkelt inte haft lust och inte tid heller känns det som eller jag snarare inget att skriva om.

Vagnen ställde vi upp till valborg här på Småängens camping sen har vi dock inte varit hit så jättetätt eftersom vi har haft endel att stå i och helger har varit uppbokat på annat, dock förra helgen var vi hit då campingen skulle besökas av ett par HF familjer, det ville vi ju inte missa.
Jag samt dom andra fruarna kikade ju såklart på bröllopet och skålade med brudparet i champagnen och jordgubbs frossa, en och en annan tår föll också.
Det var jätteskoj att träffa ny HF vänner och vi hoppas att dom snart kommer på besök igen.
Midsommar firar vi som vanligt här vid vagnen och den var lika trevlig som alltid. Ungdomarna ville också vara med oss här så vi ordnade egen tältplats åt dom där dom nu huserat i dagarna två, idag så var vädret inte riktigt lika bra så dom vart lite rastlösa så gubben valde att köra hem dom eller ja de är sonen som övningskör hem samtidigt så fick gubben en chans att kika lite på F1  :roll:   Roligt var också att svägerskan med familj samt några till valde att komma hit.
Vi åt och drack gott, både vid sill lunchen och kvällens grillning, sen dansades det en heldel under kvällen, hur skoj som helst. Även vädret var på vår sida under hela dagen igår, strålande solsken och varmt. Det har varit så pass varmt i vattnet så att tom jag har varit i plurret ett par gånger till dotterns glädje.
Dottern och jag planerar nog att stanna ett par dagar till istället för att åka hem imorgon, vädret ska ju bli kanon… sägs det iaf så det hoppas vi på.

Vi går även och funderar en del på ev kommande vinter, dock är jag lite irriterad på Säfsen sätt hur dom tar avgiften för i år… 9990:- pix vill dom ha, då ingår 1000:- el och ETT liftkort i priset, irriterar mig lite på att man blir påtvingad ett liftkort, nu ska vi ju iof ha liftkort men det betyder inte att jag gillar att bli påtvingad nått, sen var inte årets elräkning att leka med, höll på att sätta kaffet i halsen när den dök upp, det var inte en lite ökning mot vad det var förra året och lustiga är ju att vi har spenderat precis lika många nätter uppe som förra året, aja vi får väl se.Lagomt till midsommar nu så dök avin till årets avgifter ner i brevlådan och ja… vi kan ärligt inte säga hur vi gör i år, det kanske blir en hemma vinter i år…

Nä nu ska jag börja förbereda kvällens middag :ciao:

2 Comments»

 1. Bosse Said:1

  on June 29, 2010 at 16:36

  Låter trevligt på Småängens Camping, ihop med det jag läst du skrivit förut om den.
  Måste se till att komma dit någon gång under den här säsongen.
  Blev ju aldrig av förra året…
  Ett så underbart midsommarväder vi fick :smile:
  Jag var ute på en camping vid havet över midsommar, där det också var trevligt.
  Underbar sommarkänsla i Östgötaskärgården denna helgen…
  Verkar bli mycket pengar för en vintersäsong – inget lätt beslut, förstår jag.
  Hälsar
  / Bosse

 2. Eva Said:2

  on July 4, 2010 at 22:48

  Halloj Nina!
  Tack för trevligt sällskap och mängder av rosévin. Vi pratar om att återvända till Småängen innan sommaren är slut. Hoppas ni är där då också så att vi kan böla ihop igen. :D

  Hälsa Tobbe!

  //Eva

Leave a Comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz:
:roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: :arrow: :idea: :!: :question:

XHTML: Line-breaks are automatic. Available tags are <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>