Lysingsbadet

Visserligen är vi hemma nu men tänkte skriva lite om dom sista semesterdagarna som spenderades på Lysingsbadet i Västervik.
Hela tisdagen (5/8) så regnade det :( Det var rejält kallt och inte alls roligt, faktiskt så konstaterade vi att det kändes som höst :disapp:

bild-062.jpg
Ruggigt och kallt

bild-004.jpg

Lite senare så vart det uppehåll såpass att vi tog oss en promenad runt campingen och dottern fick rasa av sig lite på hoppkudde landet.

bild-019.jpg

Vi bestämde oss för att äta ute denna kväll eftersom vi räknade med att det skulle vara sista dagen innan vi åkte hem. Vi sökte oss bort mot Krabbes krog som skulle vara öppen till 22, döm om vår och några flers förvåning när det står en liten skylt utanför med texten Idag stänger Krabbes Krog kl 14 :? Jaja vi knatade vidare till Blåköket och tog oss en pizza, envisa som vi var så valde vi att äta där på restaurangen, eftersom ju regnet upphört, dock så kan vi skriva under på att det var inte varmt så inlindade i filt med regnjackorna på så njöt vi av semsterns sista pizza :lol:

bild-059.jpg
Dottern väntar på sin spagetti

bild-060.jpg
Brr det var kallt men pizzan var god ;) (tror även det är dax för morsan att klippa sig :P )

Onsdag 6/8 Vaknade vi upp till någe bättre väder. Så klart det skulle vara det då när vi bestämt att vi skulle hem :| Dock så bestämde sambon och dottern att innan vi skulle åka så skulle bassängen intas och rutchkanorna testas, kanonbra att utcheckningen var först kl 14 :boogie:

bild-032.jpg
Dottern åkte för allt vad skjortan höll

Trodde faktiskt att dottern skulle ändra sig om att åka hem just idag när hon nu äntligen kunde bada och åka kanor samt att hon hiottade två tjejer att leka med så döm om min förvåning när vi sa att nu måste vi gå upp från badet så att vi hinner checka ut och hon svarar Ok, jag kommer 8O Snacka om att ha hemlängtan, sambon och jag hade nog kunnat förlänge visstelsen med 1 om inte 2 nätter till men se det gick inte ungarna med på så det var bara snällt packa ihop och dra sig vidare hemåt.

bild-037.jpg
Vi valde dock att inte köra som biltjuvar när vi checkade ut, till skillnad från många andra ;)

bild-038.jpg
Strax innan Söderköping så blåser sambon om lastbilen utifall det skulle vara broöppning på g

skylt.jpg
Då var man så gott som hemma

Vi hade från början en tanke att köra direkt till Småängens camping och säsongsplatsen men ändrades oss och drog hem vagnen så jag skulle få städa ur den ordentligt.
Jag har inte krivit nån summering betyg på flera campingar vi besökt så det får komma här vart efter tillsammans med en summering av vår semester :)

3 Comments»

 1. Åse Said:1

  on August 9, 2008 at 22:45

  Vi besökte oxå Lysingsbadet under vår semester (se bilder i bloggen), vi hade dock lite bättre tur med vädret. Vi stod oxå vid Kullen, men liksom på andra sidan servicehuset om du förstår. Vi var mkt nöjda med vår plats, den trafik som var där var bara från de som bodde kring oss så att säga.

  Finns oxå på HF som “MrsDidde”, tyvärr inte så aktiv skrivare, mer läsare. Ses vi på Elmia?

 2. Carina Said:2

  on August 15, 2008 at 20:10

  En som brukar läsa min blogg som beställt en Cabby nu,
  men jäklar så fina de är :-)
  Samma här, vi hade bokat eftersäsong men avbokade den
  innan semestern började, känner att vi MÅSTE vara hemma mer!
  Känns faktiskt underbart att vara hemma lite mer nu!
  Vi har bott i huset 1 år nu men har ännu inte bott in oss riktigt
  pga att vi aldrig är hemma när vi är ledig, ska ju alltid upp och jobba
  dagen efter när vi är hemma!

  Dessto mysigare när man väl åker ut istället tror jag!
  Ha de gott i helgen, kram Carina

 3. ugglan Said:3

  on August 20, 2008 at 22:07

  Hej.
  Jag har länkat till dig hoppas att det är okej!!
  Snygg husvagn…..
  Hälsningar Ugglan

Leave a Comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz:
:roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: :arrow: :idea: :!: :question:

XHTML: Line-breaks are automatic. Available tags are <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>