Djävulen som sitter på min axel

:lol: Jo jag har en djävul som sitter på min axel, han lockar, trugar och försöker övertala mig till att ta en av hans rykande giftpinnar jag kämpar mot denna röda lilla sak :evil: med varg morr och katt fräs med andra ord jag är inte så sällskaplig just nu.
30 april bestämde jag mig för att göra ett uppehåll i mitt rökande som pågått i 17 år :dead: jag säger uppehåll för jag har hållit upp medans jag väntade barnen 10-12 mån och trilla dit igen, har hållit upp 3,5 mån och trillat dit då gav jag upp och gav mig till djävulen :wink:
Varför jag valde att sluta mitt i valborg det var just för att varje gång jag trillat dit det har varit under nån fest, storhelg eller nått sånt, hur som helst så har vin, öl el drinkar varit inblandat och jag tänkte mig att om jag klarar av Valborg med basstudrinkar, öl och vin till maten (det första jag gör utan att jag ska “feströka”) så border jag banne mig få mer tro på mig själv att klara av att hålla mig… just nu är det inte roligt, har inte sovit många timmar under dom 3 senaste nätterna, haft ont i magen, hela kroppen, yrsel, känns som att jag har feber, sen frossa osv osv, så efter 3 nätters dålig sömn, 3 dagars “sjuka” symtom så var jag redo att ge upp i morse speciellt efter att ha sovit ca 1,5-2 tim “konstant sömn” trots att jag la mig i säng vid 20,30 igår eftersom jag var dödens trött så vaknade jag imorse och var alldeles grinfärdig, planerade att jag skulle röka när jag fått iväg barnen till skolan. och jag kunde inhandla cigg (affären öppnar 9)… konstigt nog när jag var tillbaka hemma och drack mitt morgon kaffe så börja jag och fundera och fundera, drar inte hela min inre dialog här men jag har inte rökt nått idag, min 8:e dag som rökfri :woot:
Jag väljer att skriva det här för att, ifall det kommer ett infall att jag inte har lust att skriva (vilket jag ofta har haft men då om annat(rökning) och betydligt fräsigare ton) så har jag valt att inte skriva nått och iom det kanske jag “försvinner” ett tag då vet ni varför :D

2 Comments»

 1. Carina Said:1

  on May 8, 2008 at 6:58

  Håller tummarna för dig att du lyckas trots att det är tufft!
  Själv är jag nåt så konstigt osm husvagnsrökare, röker
  aldrig hemma men när vi är där så röker jag sen lämnar jag dem i vagnen när vi åker hem så är jag utan till nästa gång vi kommer dit, helkonstigt men funkar faktiskt bra för mig!
  Lycka till, håller tummar och tår:smile:

 2. Eva Said:2

  on May 8, 2008 at 21:32

  Åh, vad jag tycker att Du är duktig.
  :woot:
  Och Du…när det känns tungt så tänk på att Du stinker apa då du har rökt och att rökningen verkligen förpestar din kropp å den milda grad (Du vet att jag läser till syrra, va? Så tro mitt ord om förpestningen).

  Så….lite pepp och lite pisk.
  :lol:

Leave a Comment

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz:
:roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad: :arrow: :idea: :!: :question:

XHTML: Line-breaks are automatic. Available tags are <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>